God Jul alla vänner!

Tiden springer som vanligt iväg och det är dags att återigen önska er alla en riktig god jul. 

Visst finns det en vit älg även i Uddevalla.

Hoppas att ni tar hand om varandra och får en fin jul med allt som det innebär. Som ni ser så har vi faktiskt en vit älg även i Uddevalla sedan några år. Den är väldigt enkel att få bilder på och jag blir aldrig arg om någon går för nära den för att fotografera. 

På tal om älgar så skall jag försöka vara lite aktivare här på min hemsida då den som vanligt släpar efter. Ni är alla hjärtligt välkomna att titta förbi både mitt instagramkonto (klickbar länk) eller min Facebooksida (klickbar länk) Dessa sidor lider såklart också av att dom inte blir uppdaterade i den utsträckning som dom borde men inläggen ramlar in lite frekventare där. 

God Jul alla vänner!

/Ingemar