Om sidan

Under hösten 2014 kände jag att det verkligen var dags för mig att göra en ny hemsida då hade min dåvarande hemsida inte blivit uppdaterad på ungefär 16 månader. Under dessa 16 månader så har det såklart hänt mycket, både bilder som har blivit tagna, händelser och annat som har med mig och min fotografering att göra.

Denna hemsida ser kanske inte så professionell ut som min gamla men den är så otroligt funktionell och jag hoppas därför att kunna uppdatera den kontinuerligt. Under tiden som jag har arbetat fram hemsidan så märker jag att den är och kommer säkert vara långt ifrån komplett så många undermenyer och gallerier kommer att saknas ett tag. När jag kände mig klar så insåg jag att jag inte har med en enda bild på blommor, insekter och fjärilar. Utbyggnaden kommer pågå under lång tid framöver men för den som vill se lite ”arkivbilder” så finns det en hel del att se och för mig så kommer det vara enklare att vara uppdaterad. sedan så har jag varit tvungen att begränsa antalet bilder i vissa gallerier för det kunde ha blivit hur stora gallerier som helst.

Hemsidan innehåller nu mycket  ”onödigt” och många bilder i alla olika områden men det ger ett referensvärde av mitt fotograferande och en ungefärlig uppfattning om vad som finns i mitt bildarkiv. För den rena naturfotografen som tittar in kan det verka lite konstigt, vissa bilder har även konstig komposition vilket finns för en eventuell kund skall kunna beskära efter eget tycke. Jag har tagit en genväg och använt många av mina bilder som ligger ut hos bildbyråer i stället för att leta reda på originalfilen..