Länkar

Här finner ni länkar till olika sidor som på ett eller annat vis har påkallat min uppmärksamhet. Det finns sidor som jag besöker dagligen då jag inhämtar kunskap om våra olika djur och fåglar. Ni kommer även finna adresser till olika organisationer som arbetar för djur och natur. Gå gärna in där och läs om deras arbete och i bästa fall kanske ni vill stötta dem.

Jag skall försöka att hålla alla länkar aktuella men som ni förstår så är det inte alltid enkelt att ha dem uppdaterade. Ni få gärna maila mig om ni finner en länk som är bruten eller kanske saknar någon bra, spännande eller rolig länk.

När det gäller rovdjuren så kommer det att finnas länkar från ”båda sidor” dvs. både bevarandesidan och rena jaktsidor. Det finns ofta mycket kunskap i båda lägren och jag tycker man skall med öppna ögon respektera varandras åsikt och hålla sig på en sansad nivå i alla resonemang gällande detta.

Vad gör man när man inte själv kan vara i skogen… Jo självklart så har man någon favorit webbkamera som man följer, visst låter löjligt men är lärorikt och spännande. Här hemma har min bättre hälft helt ”snöat” in på berguvskameran i Falun under uvarnas häckningsäsong.