Kontakt

Om ni vill komma i kontakt med mig för att fråga något så är ni hjärtligt välkomna. Alla bilder, filmer och texter som ligger på mina sidor får inte användas utan mitt samtycke. Jag bidrar gärna med bilder till alla olika ideella ändamål som har med djur och natur att göra. Bilderna som finns på sidorna är bara ett litet axplock av ett mycket större arkiv. Hör bara av er om det är en bild som ni har sett eller en typ av bild som önskas. Alla bilder kan levereras digitalt eller i tryck allt efter er smak.

Jag kan även hjälpa till med vissa fotograferingsuppdrag och redigeringsuppdrag. Tror att ni har en ganska så bra uppfattning av mina kunskaper vid fotografering och bildbehandling om ni har tittat igenom min sida så här långt.

Fakturering kan ske via Frilans Finans AB org nr 556802-1199 innehar F-skatt.

Med vänliga hälsningar

Ingemar Pettersson

Ringvägen 11, 451 75 Uddevalla, 0522-86630, 070-404 21 66

(e-post se klickbar länk i höger marginalen)

Har ni sett något konstigt?

Sedan mina bilder har nått allmänhetens ljus lite mer frekvent så får jag ganska så ofta mejl med olika frågor. Det kan vara någon som har sett en konstig fågel eller ett djur och undrar vad det kan  vara för art och med lite tur finns det även en bild vilket underlättar artbestämningen. Jag hjälper gärna till så gott jag kan både med att artbestämma fåglar och djur till att förmedla tips vart man kan se olika djur och fåglar i Uddevalla med omnejd.

Tips.

Självklart så tar jag jätte gärna mot tips om djur och fåglar som finns runt omkring oss i vårt område.

Vargar som ylar i fullmånen (fotomontage).

Vargar som ylar i fullmånen (fotomontage).

Det behöver inte vara vargar som ylar i fullmånen, men visst det går det också bra.

-Nä skämt åsido, du kanske har älgar, rävar, vildsvin, ugglor eller något annat konstigt djur som hälsar på dig titt som tätt. Tipsa mig jätte gärna så kanske jag kan komma förbi för att spana och eventuellt fotografera. Blir det några bilder av hyfsad kvalité så får ni såklart några bilder gratis.

 

Holkprojektet.

Kattuggleholkar som väntar på att bli uppsatta.

Kattuggleholkar som väntar på att bli uppsatta.

Ni kanske bor så ni vill ha en tornfalksholk på en ladugårdsgavel eller en kattuggleholk i en skogsdunge på er mark. Hör gärna av er för jag och några goda vänner försöker hjälpa dessa fina fåglar med bostad så någon av oss kommer gärna och tittar. Verkar det finnas förutsättningar hos er så försöker vi få upp en holk så fort som möjligt, självklart helt gratis men vi vill komma och ringmärka ungarna när det blir dags. Detta brukar vara en speciell händelse för fastighetsägaren/markägaren då man kan få studera falkarna eller ugglorna på nära håll.

Jag kommer att skriva mer på mina sidor om holkprojektet och då även lägga en länk här.