Föredrag-utställningar

Jag brukar hålla en del föredrag och ha någon eller några utställningar per år lite beroende på hur jag känner mig i kroppen. Det brukar alltid vara mycket lyckat om man får lov att säga detta själv, mina utställningar brukar hänga mellan 1-3 veckor lite beroende på lokal.  En vanlig utställning innehåller mellan 20-30 tavlor och oftast mycket djur, natur och fågelbilder eller ett tema som kanske väver in plasten utställningen finns på eller ett specifikt önskemål. Det kan vara landskap, fåglar eller vissa djur som tex den vita älgen.

Strax innan start av föredrag i Munkedals kommunhus.

Strax innan start av föredrag i Munkedals kommunhus.

Föredrag brukar jag ta mig tid att sätta ihop efter samtal med beställaren för det är alltid något speciellt som har gjort att just våra vägar har korsats. Det finns alltid en typ av bilder som ligger en betraktare närmare hjärtat även fast man alltid känner igen en fotografs bildspråk. Håller även föredrag någon gång då och då som handlar om ren naturfotografering och kamerahandhavande.

 

Del av utställning i Folkets hus, Uddevalla under Uddevalla kommuns kulturvecka 2014.

Del av utställning i Folkets hus i Uddevalla under Uddevalla kommuns kulturvecka 2014.

 

 

 

 

 

 

 

Nedan rullar ett bildspel som visar hur ett föredrag kan se ut bildmässigt, just detta föredrag använde jag mig av i församlingshemmet Munkedal. Det var Munkedalsbyggdens pensionärs förening som ville ha ett föredrag om den vita älgen, fåglar, djur och landskapet i området hösten 2014.  (självklart så ligger det ingen logga på bilder i ett föredrag).